Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Арсен Мірзоян випускає альбом «Паперовий сніг»

Український музикант Арсен Мірзоян цими днями завершує роботу над своїм третім альбомом «Паперовий сніг». Випустивши чергову сольну платівку, співак з новим музичним матеріалом вирушить у всеукраїнський тур. Львів’яни почують «сталевий голос» музиканта 24 листопада – в Оперному театрі. Початок концерту – о 19:00, повідомили організатори.

Програма, яку вже зовсім скоро побачить український глядач, - переважно нова. Хоча у ній будуть такі вже відомі синґли, як «Можеш як», «Поцілуй мене», «Стрелы», «Исповедь гонщика». Окрім цих пісень, до альбому «Паперовий сніг» та нової програми Мірзояна увійдуть ще сім композицій.

"Кажуть «папір стерпить усе»… всі зім’яті в сніжку аркуші - невдалі вірші, розірвані на сніжинки листи непотрібних слів, - каже Арсен Мірзоян про свій новий альбом. - Я ще пригадую сніжинки, які вирізали дітьми з газет. І в кожній газеті, як не крути, була якась подія. З гучними заголовками, сенсаціями того часу. Але яка дітям цікавість до тих речей? Розумітись на них можуть лише дорослі, а світ дорослих - завжди нудний. За ці два роки, дуже багато написаного мною, так і не побачило світу… В альбом потрапили ті пісні, які пройшли перевірку часом. Синґлом альбому «Паперовий сніг» є вже відома композиція «Можеш як», але подивимось, яка пісня стане флагманом врешті-решт".

Базові цінності – це і є головна ідея платівки Арсена. Тому - знову про кохання і любов. Але не обійдеться і без жартів.

Арсен Мірзоян – це той виконавець, для якого сцена – не межа, яка відокремлює співака від глядача. Він вміє зробити так, щоб кожна людина, яка прийшла на концерт, знайшла у його піснях частинку своєї душі. І ті, хто хоча б раз були на концерті Арсена, знають, що це не просто співак, який стоїть на сцені - це людина, яка своїми піснями переносить десь на «Незручні ліжка», «На кордоні зими», де всім знайомі «Капронові банти».

Ціна квитків на концерт Арсена Мірзояна у Львівській опері 24 листопада – від 90 до 490 грн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ