Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Арсен Мірзоян започаткував власний музичний фестиваль

Тільки жива музика: UNDERHILL та Арсен Мірзоян презентують спільний музичний проєкт.

20-го травня за підтримки UNDERHILL EUROPEAN MUSIC FESTIVAL стартує новий музичний проєкт ONLY LIVE FESTIVAL в онлайн форматі. Згодом глядачі матимуть змогу його побачити й на концертних майданчиках України та за кордоном.

Вже цієї середи о 18:00 наживо в онлайн форматі відбудеться перший ONLY LIVE FESTIVAL разом із зірковими гостями: Арсен Мірзоян, Тоня Матвієнко, Олег Собчук (СКАЙ), Epolets, Kishe, Zlata Ognevich, Руслана, Віктор Павлік, Іван Марунич, Сергій Асафатов та іншими улюбленими музикантами.

Унікальна культурна цінність полягає в тому, що артисти виступають без фонограм та плейбеків. Там, де музиканти грають тут і зараз, де ваші улюблені пісні звучать unplugged - відверто на всі 100% .

«Я дуже давно хотів показати глядачу наскільки гарна чиста акустична музика та скільки талановитих людей можуть її виконувати. Саме в такій музиці я бачу чистоту та первозданну енергію. Дякую всім хто відгукнувся! Ми будемо створювати цей новий музичний проєкт - прошу долучатись всіх артистів, які згодні дарувати свою творчість слухачеві згідно головного правила ONLY LIVE FESTIVAL – робити це наживо!», - розповідає автор проєкту Арсен Мірзоян.

Головна мета проєкту - передати культурну цінність живої музики кожному глядачеві, та показати які талановиті люди створюють наш музичний простір та дарують незабутні враження.

Також, у проєкту є благодійна мета: збір коштів для фонду «Запорука», що займається питаннями лікування дитячої онкології. Кошти будуть спрямовані до благодійного фонду на будівництво центру для онкохворих дітей "Дача".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ