Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян готуються до народження дитини

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян готуються до народження дитини. Повідомляє Гал-інфо з посиланням на Viva!

Незабаром Тоня Матвієнко та Арсен Мірзорян стануть батьками. Для Тоні це буде друга дитина - її дочці Уляні 17 років, а от Арсен вже втретє стане батьком, адже у нього підростають два сини від першого шлюбу - 12-річний Владислав і 5-річний Артем. Своєю великою радістю і легкою тривогою майбутні батьки поділилися в ексклюзивному інтерв'ю для Viva!

На початку відносин Тоні Матвієнко та Арсена Мірзояна скептики стверджували, що їхній роман не що інше, ніж піар-хід. Закохані не поспішали нікого переконувати і публічно клястися в істинності почуттів. Вони жили за принципом "Собаки гавкають, караван іде", справедливо вирішивши, що майбутнє розставить все по своїх місцях. І "майбутнє" не змусило себе довго чекати і виявилося більш ніж красномовним: наприкінці грудня - початку січня Тоня і Арсен очікують поповнення в сім'ї, про що і зізналися в ексклюзивному інтерв'ю для Viva!

"Я завжди хотіла дитину, адже для мене це продовження любові!" - Розповіла Тоня Матвієнко. 

- І ми з Арсеном не те щоб зациклювалися на цьому питанні - просто вирішили: як боженька дасть, так і буде. І Бог благословив нас! Мені завжди хочеться, щоб Арсен був поруч, хоча і розумію, що це неможливо! А тепер я точно знаю, що його очі будуть завжди на мене дивитися (посміхається).

Viva!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ