Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Артилеристи 10-ї гірсько-штурмової бригади поповнили свій автопарк автонавантажувачем

1/3
У вересні 2015 року в Івано-Франківську було сформовано нову гірсько-штурмову бригаду під номером 10. Нині бійці готуються до чергової поїздки в зону бойових дій на сході України. А днями вони поповнили свій автопарк автонавантажувачем. Про це повідомила прес-служба народного депутата Україні Ярослава Дубневича.

«Для більшої оперативності нам потрібен був автонавантажувач. Ми знаємо, що з початку війни, Богдан та Ярослав Дубневичі вже передали кілька десятків одиниць різноманітної техніки військовим частинам, які перебувають на фронті. Тому й мали надію, що вони не відмовлять нам у проханні. Та ми не сподівались, що це питання буде так швидко вирішено», - розповів заступник командира ремонтної роти зі зброї Коломийської артилерійської бригади Борис Свинар.

За словами військовослужбовця, цей автонавантажувач буде використовуватись для перевантаження технічних засобів у зоні бойових дій.

«Останній рік основний напрямок нашої допомоги армії – це автомобільне забезпечення. Стараємось оперативно реагувати на запити військових. Ось сьогодні  недавно створеній бригаді артилеристів з Коломиї передали автонавантажувач. Нехай добре служить хлопцям і допомагає в нелегкій боротьбі», - зазначив народний депутат Ярослав Дубневич, який передав військовим ключі від машини.

Автонавантажувач став одинадцятою автомобільною технікою, яку за останні півтора року Дубневичі передали українській армії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ