Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Економіка

Асоціація «METAVERSE-UA»: Лідерство в розвитку та популяризації метавсесвіту

В метавсесвіті кожен зможе знайти своє місце: від молодих інноваторів до великих корпорацій та державних структур
фото Асоціація «METAVERSE-UA»

Метавсесвіт – це не просто майбутнє, а необхідність для України у світі швидко змінюваної технологій. Асоціація "METAVERSE-UA" має за мету спільно створити національний Метавсесвіт, який стане платформою для інновацій, розвитку бізнесу, науки, освіти та культурної спадщини.

Ми збираємо навколо себе найяскравіших мислителів і практиків з усього світу, щоб спільно вирішувати глобальні виклики і формувати майбутні правила, закони, електронну юрисдикцію, стандарти етики та безпеки в цифровому просторі.

Наша місія – забезпечити Україні місце на світовій мапі віртуальної реальності. Ми пропонуємо не лише технологічний прорив, але й нві формації соціального розвитку через інтеграцію традиційних цінностей з передовими технологіями віртуальної реальності.

В метавсесвіті кожен зможе знайти своє місце: від молодих інноваторів до великих корпорацій та державних структур. Це єдиний інструмент, що дозволяє розширити межі можливостей, використовуючи блокчейн, штучний інтелект, розширену та віртуальну реальності.

Приєднуйтесь до Асоціації "METAVERSE-UA" і станьте частиною історичного переходу України в цифрову еру. Разом ми формуємо майбутнє, де інновації і креативність рухають націю вперед. Ми створюємо правила гри в цифровому просторі  і забезпечуємо гармонійне злиття метавсесвіту з фізичною реальністю, відкриваємо необмежені можливості для інновацій, використовуючи революційні технології блокчейну, штучного інтелекту, розширеної та віртуальної реальностей.

Приєднуйтеся до глобального руху з Асоціацією "METAVERSE-UA" і відкрийте новий віртуальний світ разом з нами! Станьте учасником історичного переходу України в цифрову еру. Разом ми формуємо майбутнє, де інновації і креативність рухають націю вперед.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ