Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Асоціація роботавців Львівщини ініціює проведення „гарячої лінії” із підприємцями за участю «Львівобленерго»

Асоціація роботавців Львівщини ініціює проведення „гарячої лінії” із підприємцями за участю ВАТ «Львівобленерго». Про це сказав уповноважений Держкомпідприємництва з питань захисту прав підприємців, голова Асоціації роботодавців Львівщини Зиновій Бермес на засіданні Львівського прес-клубу реформ на тему «Що підвищує напругу у взаєминах підприємців та енергетиків?».
За його словами, Асоціація роботодавців вважає за необхідне проведення спільних дій разом з «Львівобленерго» з вивчення та аналізу звернень, які надходять від підприємців. «Аналіз звернень підприємців до Асоціації показує, що найбільше апелюють із зверненнями  по ускладнені норми видачі дозвільних документів та умови приєднання до інженерних мереж енергопостачання», - сказав Зиновій Бермес.
На думку Зиновія Бермеса, необхідно також  продовжити роботу по вдосконаленню чинних норм щодо спрощення процедур видачі технічних умов на приєднання до електричних мереж,  які сьогодні є надто складними та супроводжуються необхідністю сплати значних коштів.
Як зауважує директор з маркетингу ВАТ «Львівобленерго» Андрій Скрипник,  компанія при видачі технічних умов та приєднання до електричних мереж,  а також при коригуванні договірної величини споживання електричної енергії користується «Правилами користування електричних мереж», «Правилами приєднання до електричних мереж» та інші. «Тобто коли підприємство хоче змінити ліміти споживання електроенергії, то йому потрібно змінити технічні умови, оскільки є вимоги по потужностям перепускної здатності», - сказав він.   
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ