Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

АТП-1 не бачать можливості щоб водії видавали паперові квитки

АТП-1 не бачать можливості щоб водії видавали всім пасажирам паперові квитки. Про це на під час засідання комісії інженерного господарства транспорту, зв'язку та житлової політики Львівської міської ради заявив директор ЛКП "АТП-1" Орест Хамула.

Як зазначив на питання членів Комісії Орест Хамула, заробітна плата водій АТП-1 становить близько 7 тисяч гривень нарахувань. Є система преміювань водіям які виконують план здачі виручки.

Поки буде готівка, ми не зможемо забрати у водія всю готівку це розуміють усі. Але від цього треба відходити, встановити одні правила гри на усіх маршрутах для всіх водіїв. Такі речі як квиток, як нормальна система преміювання можуть бути тоді коли введуть електронний квиток. В нас водій бере гроші, видає здачу, рахує касу, має видавати квитки він цього не встигає, він повинен слідкувати за безпекою руху, за графіком і так далі. Ми все це повісили на водія. Він фізично не має часу видавати квитки. Вони там лежать в тому ящищчу, але він того видавати не має часу", - зазначив Орест Хамула.

"Я знаю що кожен, і люди, і я коли прошу дати квиток він дає. Просто люди дають гроші, беруть здачу і не просять квитка, а вони дають квитки", - додав заступник міського голови з питань житлово-комунального господарства Львівської міської ради Сергій Бабак.

Економічно обґрунтований тариф на перевезення у Львові 8,21 грн

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ