Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

АТП-1 в 2019 році провалило 2 тендери на страхування ОСЦВ

АТП-1 в 2019 році провалило 2 тендери на страхування цивільної відповідальності власників автомобільного транспорту. Про це свідчать дані системи публічних закупівель Prozorro.
Фото: city-adm.lviv.ua

29 грудня 2018 року АТП-1 оголосило тендер на закупівлю послуг зі страхування цивільної відповідальності власників автомобільного транспорту. Загальна вартість тендеру 335 тисяч гривень на 126 одиниць транспорту.

ПАТ "Страхова Компанія АСКА" запропонувало договір страхування за 266 тисяч, але тендер був скасований 14 січня 2019 року, через подання для участі в торгах менше двох тендерних пропозицій.

Одразу 14 січня АТП-1 оголошує новий тендер на страхування з аналогічними вимогами (335 тисяч грн на 126 транспортних одиниць).

Цей тендер скасували 30 січня.

Більше спроб оформити страхування цивільної відповідальності власників автомобільного транспорту в АТП-1 в 2019 році не було.

Нагадаємо, Гал-інфо вже цікавилось дивними тендерами страхування ОСЦВ в АТП-1. Так в 2018 році, було скасовано три повністю аналогічні тендери.

126 автобусів АТП-1 не мають оформлених полісів ОСЦПВ

Редакція звернеться в поліцію Львівської області з проханням перевірити наявність страхових полісів у всіх транспортних засобах АТП-1 які здійснюють пасажирські перевезення.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ