Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

„Аваль” разом зі СП "Ройек-Львів" провели семінар для деревообробних підприємств Львівської області

Львівська обласна дирекція банку „Аваль” разом зі СП „Ройек-Львів" (м. Львів ), виробником і постачальником високотехнологічного деревообробного устаткування, провели 10 лютого семінар для деревообробних підприємств Львівської області. Про це повідомляє прес-служба банку „Аваль”.
Як повідомили у відділі торгівельного фінансування, до участі в семінарі на тему: „Можливості технічного переоснащення деревообробних підприємств. Фінансування банком „Аваль” бізнесів-проектів підприємств деревообробної галузі” були запрошені представники п’ятдесятьох підприємств Львівської області, що займаються деревообробкою.
Перед учасниками семінару виступили керівники корпоративних підрозділів Львівської обласної дирекції банку „Аваль” з інформацією про різні програми фінансування банком „Аваль” бізнесів-проектів корпоративних клієнтів банку, а також підприємств малого і середнього бізнесу. У тому числі про можливості фінансування за рахунок кредитних ліній іноземних банків із застосуванням документарних інструментів (гарантії, акредитиви, інкасо).
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ