Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Авалон – три роки на шляху до досконалості

1 вересня святкує своє день народження прогресивна компанія у сфері нерухомості Avalon Inc.. Три роки тому декілька амбітних та цілеспрямованих людей заснували компанію Avalon Inc., яка на сьогоднішній день стала однією з кращих інвестиційно-девелоперських компаній на ринку України.

За цей невеликий термін завдяки професіоналізму, активній роботі та енергії команди компанія не тільки вийшла на всеукраїнський рівень, а й отримала нагороди та визнання на авторитетному міжнародному конкурсі The European Property Awards 2016-2017. Компанія Avalon Inc., насправді, має чим пишатись, адже за такий короткий термін вдалось забезпечити 1500 сімей сучасним українським житлом європейської якості. Завдяки максимальній працездатності, згуртованості та спільній ідеї команда зробила неможливе у галузі будівництва:

  • створення інноваційних житлових комплексів, що відповідають українським та європейським стандартам якості,
  • генерація та реалізація унікальних проектів у найкоротші терміни (п’ять у Львові та один у Вінниці);
  • організація будівництва, що ґрунтується на 100% задоволенню запитів та потреб майбутніх мешканців;
  • поєднання ексклюзивного дизайну архітектури, сертифікованих будівельних матеріалів та максимальна оптимізація житлового простору.

Крім високих стандартів якості будівництва, компанія  прагне започаткувала тенденцію на високі стандарти якості життя для українців. Avalon Inc. – це команда однодумців, яка з першого дня від заснування компанії сприяє розвитку культури, спорту та освіти в Україні. Компанія невпинно розвивається, відкриваючи нові горизонти та розширюючи спектр послуг та пропозицій. І це тільки початок! Адже в планах компанії забезпечити ультрасучасними об’єктами нерухомості більшість областей України, підтримувати соціально-значимі проекти та бути новаторами у всьому, що стосується благоустрою людини і суспільства.

Avalon Inc. – це три роки якості, турботи та надійності в Україні. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ