Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Аварію на магістральному водогоні у Лисиничах ліквідували

Працівники "Львівводоканалу" оперативно ліквідували аварію на магістральному водогоні, - інформують у прес-службі "Львівводоканалу".
Аварію на магістральному водогоні у Лисиничах ліквідували

Попри несприятливі погодні умови комунальники працювали у цілодобовому режимі. Наразі роботи завершені, водопостачання відновлене.

Магістральний водогін  у Лисиничах має діаметр труби 800 мм і простягається від насосної станції "Винники" до насосної станції "Кривчиці". Аварія на цій мережі сталася внаслідок тривалого терміну експлуатації.

Як прокоментував Валентин Вольський, директор підприємства: "Витік трапився під дорожнім полотном. Відтак нам довелося замінити 40 метрів трубопроводу, який прокладений у футлярі, не зупиняючи руху транспорту. На аварійно-відновлювальних роботах були задіяні 11 одиниць техніки та близько 40 робітників. Нам довелося зупинити роботу насосної станції "Винники" та спорожнити трубопровід. Попри надзвичайну складність та трудоємність робіт, мешканці міста практично не відчули незручностей, оскільки ми скерували воду до Личаківського району з північної групи водозаборів. Без води залишився лише мікрорайон Тракту Глинянського , Поетична, Бігова, Визвольна, Переможна – наразі, у випадку аварії на цій магістралі, технічно неможливо забезпечити водопостачання з іншого напрямку. Однак ми працюємо над вирішенням цієї проблеми. Натомість під час виконання ремонтих робіт на вулиці Тракт Глинянський працювала водовозка і наші споживачі могли скористатися привізною водою".

У "Львівводоканалі" додають, що виконати увесь комплекс робіт по відновленню водогону у максимально стислі терміни вдалося саме завдяки досвіду та професійності працівників підприємства, яким не завадили значні морози та екстремальні умови роботи у нічну пору доби.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ