Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Авіакомпанія «Львівські авіалінії» не може відкрити рейси в Європу через відсутність віз у своїх працівників

Авіакомпанія «Львівські авіалінії» не може відкрити рейси в Європу через відсутність віз у своїх працівників. Про це «Гал-info» повідомив заступник генерального директора з виробничих питань «Львівські авіалінії» Ярослав Шинкарчук.
За його словами, авіакомпанія планувала в кінці травня – на початку червня відкрити два регулярних рейс за маршрутом Львів – Барселона (Іспанія) – Львів  та Львів – Барселона (Іспанія) – Львів та ще два чартерні рейси за маршрутом Львів – Тіват (Чорногорія) та маршрут  Львів – Штутгард (Німечина), але оскільки, починаючи від генерального директора до менеджера, не були відкриті візи, не вдалося укласти договорів на відкриття маршрутів. «Нам не вдалася виїхати в Європу», - сказав  Ярослав Шинкарчук.
На думку Ярослава Шинкарчука, така ситуація, коли ні один з працівників не може відкрити візу в Європу, напевне, зумовлена діями конкурентів авіакомпанії.
Як повідомляло „Гал-іnfо”, у планах підприємства є також запуск нових регулярних рейсів в Стамбул, Рим, Лісабон,  Афіни, Будапешт, Москву (Внуково).
12 лютого 2006 року  авіакомпанія «Львівські авіалінії» відкрила  регулярний рейс за маршрутом Львів – Мадрид (Іспанія) – Львів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ