Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

«Авіакон» суттєво збільшив обсяги виробництва у рамках держзамовлення

Як повідомили в прес-службі Укроборонпрому, державне підприємство «Конотопський авіаремонтний завод «Авіакон», що входить до складу ДК «Укроборонпром», за 6 місяців поточного року випустив продукції на 20,4 млн грн у рамках Державного оборонного замовлення. Для порівняння, за аналогічний період минулого року цей показник становив 57 тис грн.

Суттєве збільшення обсягу виробництва істотно зміцнило економічний стан «Авіакону». Так, у першій половині 2016 року відрахування заводу до бюджетів різних рівнів та соціальних фондів зросли до 105 млн грн. Це на 22% відсотки більше, ніж торік.

На 28,9% збільшився фонд заробітної плати – до 56,4 млн грн. Середня зарплата сягнула 10128 грн, перевищивши минулорічну на 26%. Штат працівників збільшився на 21 особу.

Державне підприємство “АВІАКОН” є унікальним за своїми виробничими та технологічними можливостями. Воно забезпечує капітально-відновлювальний ремонт та модернізацію вертольотів сімейства Мі. Минулого місяця завод отримав Сертифікату відповідності системи якості вимогам стандарту НАТО AQAР 2120. 

Нагадаємо, ДК «Укроборонпром» передав 12 716 одиниць озброєння та військової техніки для силових відомств України за 2 роки. Починаючи з 3 кварталу 2014 року,  українська армія отримала від «Укроборонпрому» 8 012 одиниць нової та модернізованої техніки та 4 704 одиниці відремонтованих ОВТ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ