Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Авіапотік з Криму до Туреччини припинено, - нардеп

Літаки з тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим більше не здійснюють польоти в Туреччину. Про це повідомив народний депутат з фракції "Народний фронт" Георгій Логвинський на своїй сторінці в Facebook.

"Дії приводять у результату! Літаки з Криму до Туреччини більше не літають. Посол України в Туреччині підтвердив це на нашій зустрічі у Києві минулого тижня і запевнив, що подібні інциденти повторюватися більше не будуть. І це контролюється як нашої, так і турецькою стороною", - повідомив Логвинський.

За його словами, туристичної та авіаційної компаніям, які здійснювали незаконні рейси "Сімферополь - Стамбул", подані міжнародні запити і ведуться необхідні дії для притягнення їх до юридичної відповідальності.

"Безумовно, тут мова йде про здійснення саме прямих рейсів з Криму в аеропорти Туреччини. Рейси, які здійснюють перельоти з пересадкою, наприклад в Москві, під обмеження не потрапляють. Тут турецька сторона тримає нейтралітет", - зазначив нардеп.

Зазначимо, раніше Туреччина зазначила жорстоке поводження в Криму до українців, що відмовилися прийняти громадянство РФ.

РБК Україна

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ