Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Авіарейс „Львів-Лодзь” не затверджено міжурядовою комісією

Авіарейс „Львів-Лодзь” не затверджено міжурядовою комісією. Про це «Гал-info»  повідомив представник „Львівських авіаліній”.
За словами представника „Львівських авіаліній”, пропозиція про відкриття авіарейсу „Львів-Лодзь” надійшла з польської сторони, але оскільки немає міжурядової угоди між Україною та Польщею на пункти авіарейсів „Львів-Лодзь”, то пропозиція польської сторони відхилена: «Міжурядова комісія комісія має провести засідання і надати дозвіл на авіарейс, а також після цього пропозицію розглядає департамент авіаційного транспорту».
Про це повідомляє українська редакція „Польського радіо” з посиланням на прес-секретаря Лодзінського аеропорту „Люблінек” Мілоша Віку.
 Як запевнив пан Віка, ціни на квитки будуть конкурентними до тих, що є на авіарейсах між Варшавою, Львовом та Києвом.  Минулої суботи пробний авіарейс було здійснено з Лодзі до київського аеропорту „Жуляни”. У ньому взяв участь президент Лодзі Єжи Кропивницький разом з групою місцевих бізнесменів – йдеться в повідомленні.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ