Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Автомобілістів Львівщини вітають з професійним святом

"Сім десятків років ТзОВ «Львівське АТП-14631» стоїть на варті безпеки та комфорту пасажирських перевезень. Підприємство, яке далекого 1946 року фактично створювалось на порожньому місці та в нелегких умовах, сьогодні є одним з найкращих автотранспортних підприємств України. 28 жовтня воно святкує свій ювілей", - сказано у привітанні засновника корпорації «DUMA», голови ради директорів, кандидата технічних наук, заслуженого працівника транспорту України Ігоря Думи.

І далі: "Дорога – символ руху. Рух – символ життя. Дороги ведуть нас у майбутнє, поєднують з рідними та близькими, об’єднують народи і цілі країни. Все це завдяки невтомній праці автотранспортників, адже щоденно рано і ввечері, вдень і вночі Ви віддаєте їй свої сили та уміння. Автотранспортна сфера стала невід’ємною частиною життя кожного з нас. Наша нелегка, але така важлива для народу і країни праця вимірюється мільярдами кілометрів й сотнями недоспаних ночей. Ніщо не дається легко, та наполегливість і зусилля завжди дають хороші плоди. Згадуючи сьогодні історію нашого підприємства,  я добре розумію, що його розвиток і процвітання був можливий завдяки Вам, шановані мною ветерани підприємства, адже саме Ви, 1946 року першими почали здійснювати пасажирські перевезення Львовом, маршрутна мережа невпинно розширювалася і у 1952 році були відкриті перші рейси у міжобласному сполученні, а  1962-го ми першими відправили наші автобуси за кордон, несучи славу про древнє місто Лева  далеко за межі України.

 Коли у червні 1988 року колектив обрав мене на посаду керівника підприємства, переді мною стояло багато важливих завдань, щоб вивести АТП на рівень найпотужніших підприємств України, забезпечити його економічне зростання і стабільність у роботі. Можу впевнено зазначити, що завдяки спільним зусиллям, нам це вдалося. Колись мій батько сказав мені, якщо хочеш досягти успіху, невпинно і до останку віддавайся справі, яку обрав, не жалій ні сил, ні натхнення, ні таланту. Саме ці слова, які стали сенсом мого життя, допомагали мені долати усі труднощі та досягати бажаних результатів.

Сьогодні нашу справу та славні традиції ветеранів, започатковані 70 років тому, успішно продовжує молоде покоління, яке завдяки плідній праці здобуло заслужений авторитет та повагу на ринку пасажирських перевезень. Ми можемо ними пишатися.

70-ти річчя з дня заснування ТзОВ «Львівське АТП-14631» співпадає з Днем автомобіліста і дорожника України. Тож вітаю ветеранів АТП-14631 і колектив, що творить його історію сьогодні, з ювілеєм підприємства, а усіх автомобілістів з нашим професійним святом. Бажаю здоров’я, добробуту, миру та любові Вам і Вашим сім’ям.  Знаю, що ще багато нелегкої праці та випробувань чекає на нас попереду, але вірю, що за нами успіх і перемога!".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ