Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Прем’єр-міністра України привітав автомобілістів і дорожників

Прем’єр-міністра України Володимир Гройсман висловив привітання з нагоди Дня автомобіліста і дорожника. Про це інформують у Департаменті інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабінету Міністрів України.

"Від імені Уряду та від себе особисто вітаю усіх працівників автомобільного транспорту і дорожнього господарства з професійним святом – Днем автомобіліста і дорожника!

Від злагодженої роботи автомобілістів залежить стан та розвиток чи не кожної сфери народного господарства, а автодороги є його справжньою нервовою системою. Упевнений, що без якісних доріг серйозний розвиток економіки неможливий, адже транспортні перевезення є основою сфери матеріальних відносин", - зауважив Прем’єр-міністр.

Володимир Гройсман розповів про те, що Уряд не лише розпочав наймасштабніше в історії новітньої України будівництво доріг, а й формує загальнонаціональну стратегію розвитку дорожньої галузі. Також він зазначив, що сьогодні в Україні вводять сучасні норми будівництва доріг за найкращими світовими зразками та здійснюють безпрецедентний контроль за цим будівництвом.

"Крім того, ми запроваджуємо нову систему контролю за безпекою на дорогах. Так, автоматична система відеофіксації, яку ми уже розпочали використовувати, сприятиме зменшенню кількості порушень та встановленню сучасного цивілізованого нагляду за дотриманням правил дорожнього руху. Наша мета – знизити рівень смертності на дорогах та зробити українські автошляхи безпечним місцем. Здійснювані нами заходи дадуть змогу значно підвищити рівень безпеки учасників дорожнього руху та рівень культури водіння", - додав Володимир Гройсман.

Прем’єр-міністр вказав на те, що вже сьогодні видно результат змін нашої країни завдяки новим відреставрованим дорогам, і провідну роль у цьому процесі відіграють вітчизняні фахівці дорожньої галузі: "упевнений, що їх вміння та навички із застосуванням сучасних нових технологій будівництва сприятимуть у короткий строк створенню потужної і розгалуженої мережі автомобільних доріг нової якості, які відповідатимуть усім сучасним критеріям комфорту і безпеки".

"Вітаю усіх автомобілістів та працівників дорожньої галузі з професійним святом! Бажаю Вам міцного здоров’я  та матеріального благополуччя, якісних доріг для автомобілістів та суспільного визнання для працівників дорожньої галузі", - завершив привітання Володимир Гройсман.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ