Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Автопрокат SiXT: подорожуємо по Львову з комфортом

Львів — туристична Мекка України. Щороку мільйони туристів приїжджають сюди, щоб насолодитися атмосферою старовинного мультикультурного міста, якому майже 800 років.

Бродити старовинними львівськими вуличками можна нескінченно, але що робити, якщо подивитися хочеться все, а часу не вистачає? У такій ситуації допоможе прокат машин у Львові від компанії SiXT, яка надає послуги оренди транспорту більш ніж в 100 країнах світу.

Автопарк компанії сформований з автомобілів різного класу. Тут можна орендувати компактний хетчбек, місткий седан, універсал для великої родини, позашляховик або авто представницького класу. Співробітники SiXT допоможуть підібрати оптимальний варіант.

Якщо виникнуть труднощі з вибором маршруту, то і тут менеджери компанії прийдуть на допомогу і порекомендують чимало історичних пам'яток, враження від яких залишиться в пам'яті надовго.

Львівська Ратуша

Місце, де кожен львів'янин обов'язково порекомендує побувати. Звідси, з оглядового майданчика, відкритого для відвідування в 1851 році, відкривається прекрасна панорама Львова. Перед сходженням краще підкріпитися: 408 сходинок Ратуші важко даються на порожній шлунок. Але поїсти у Львові не проблема.

Кулінарні пам'ятки

Кава, шоколад і пиво — три львівських коштовності, повз яких не проходить жоден поважаючий себе гастротурист. Місцевий шоколад успішно експортувався до Європи ще на початку позаминулого століття: свої секрети львівські шоколатьє не розкривають нікому.

«Львівське 1715». Хто не знає це пиво? Його варять у Львові вже більше трьохсот років. Завжди можна пожертвувати кількома годинами водіння і випити келих свіжого львівського. Якщо все ж такої можливості немає — можна відвідати музей пивоваріння, познайомитися з історією появи легендарного напою і побачити процес його приготування.

Бути у Львові і не спробувати місцевої кави? Це неможливо. Неможливо тому, що запах найміцнішого напою все одно заманить в одну з кав'ярень. Львів'яни вважають, що найкраща кава в світі — саме львівська. Може, вони мають рацію?

Площа Ринок

З будь-якої поїздки прийнято привозити сувеніри. Цю проблему краще вирішувати на площі Ринок, яка славиться великою кількістю різноманітної сувенірної продукції. Це одне з ключових місць старого міста — головна торгова площа, це історичний центр Львова, який вже багато століть об'єднує різні нації і культури.

Вулиці Львова

У Львові обов'язково потрібно побродити по старовинних вуличках і двориках, які зберігають пам'ять століть. Для цього навіть можна на кілька годин відмовитися від машини і припаркувати її неподалік.

З усіма подробицями умов оренди авто, а також з автопарком SiXT у Львові можна ознайомитися на офіційному сайті компанії www.sixt.ua.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ