Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Автори ChatGPT зібралися виходити на ринок ШІ-порно

Це не вперше, коли OpenAI повідомляє про готовність дозволити користувачам створювати контент для дорослих за допомогою своїх сервісів.

Як зазначає УНІАН, прямо зараз компанія OpenAI, творці чат-бота ChatGPT і генератора картинок DALL-E, обговорює можливість схвалення генерації "18+"-контенту у своїх продуктах. Обидва сервіси відомі своєю цензурою – попросіть їх створити що-небудь для дорослих, і вони відмовляться.

Про це повідомляє портал TechCrunch з посиланням на заяви OpenAI. Нова політика компанії покликана відкрити завісу над NSFW-контентом і зібрати думки про відповідні інструкції для ШІ. Це може охоплювати порнографію та інший відвертий контент, створений штучним інтелектом.

Головним побоюванням OpenAI зараз є висока ймовірність появи після дозволу подібних генерацій "діпфейків" (реалістична підміна) і контенту, що суперечить закону. Тому такий контент все одно буде з певними обмеженнями.

Зазначається, що це не вперше, коли OpenAI повідомляє про готовність вийти на NSFW-територію. Раніше цього року головний технічний директор OpenAI Міра Мураті заявила, що генератор відео Sora в кінцевому підсумку може бути використаний для створення контенту для дорослих.

У TechCrunch вважають, що у штучного інтелекту в галузі порнографії є майбутнє, і існують законні форми художнього самовираження для дорослих за допомогою інструментів на базі штучного інтелекту.

Нагадаємо, раніше цього року розробники ChatGPT представили нейромережу для генерації відеороликів за текстом. Головна відмінність Sora від схожих моделей полягає в тому, що вона генерує цілі відео одразу, замість того, щоб об'єднувати їх покадрово.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ