Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Азербайджан зацікавився високоточними ракетами України

Як повідомили в прес-службі "Укроборонпрому", у рамках Міжнародної виставки оборонної промисловості “ADEX-2016”, яка проходить у Баку, відбулась зустріч керівництва оборонної промисловості Азербайджанської Республіки із представниками Державного Концерну “Укроборонпром”.

Під час зустрічі заступник міністра оборонної промисловості  Азербайджанської Республіки Тофіг Рафієв зацікавився можливістю спільного виробництва високоточного озброєння, яке розробляють та виготовляють підприємства “Укроборонпрому”. В першу чергу мова йшла про керовані боєприпаси  та переносні протитанкові ракетні комплекси.

Слід зазначити, що на стенді “Укроборонпрому” на виставці демонструється легкий протитанковий ракетний комплекс “Корсар”. Його головною особливістю є мала маса, яка складає менше 14 кг та невеликі габарити. Попри це, вогньової потужності “Корсара” вистачає для знищення всіх існуючих видів бронетехніки. При цьому за точність пострілу відповідає сучасна система лазерного наведення. 

До проведення зустрічі щодо спільного виробництва ракетного озброєння стенд Державного концерну “Укроборонпром” відвідав Президент республіки Азербайджан Ільхам Алієв, який відзначив високий рівень української військової промисловості. Загалом азербайджанська сторона підтвердила зацікавленість в продовжені взаємовигідної співпраці між підприємствами та організаціями України та Азербайджанської Республіки.

Нагадаємо, що на днях було опубліковане нове детальне уповільнене відео випробувань вітчизняної керованої ракети, розробленої “Державним Київське КБ “Луч”, яке входить до складу ДК “Укроборонпром”.

Як раніше повідомлялось, ДК “Укроборонпром” взяв участь у 2-й Азербайджанській Міжнародній виставці оборонної промисловості “ADEX 2016”, що пройде з 27 по 30 вересня 2016 року у Баку (Республіка Азербайджан). На об’єднаному стенді “Укроборонпрому” представлено продукцію 19 підприємств оборонної промисловості. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ