Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Бабак: наразі немає альтернативи онлайн-освіті

На сьогодні в системі онлайн-освіти України не існує альтернативи онлайн-освіті. Про це в ефірі одного з телеканалів сказав голова комітету ВР з питань освіти науки та інновацій Сергій Бабак.

"В нас немає альтернативи онлайн-освіті, і вона взагалі у нас не була розвинена, тому коронавірус в принципі змусив зробити і всю систему освіти зробити серйозний крок вперед в онлайн- освіті, але звісно що вона не замінює повноцінно очну освіту", - сказав очільник комітету ВР, передає кореспондент УНН.

Він також не погодився з аргументами деяких батьків, які не підтримують навчання в онлайн-режимі.

"Якщо школи закриті, а онлайн навчання не хочеться, що тоді робити дітям? Частина дітей може вчитись самостійно, але насправді ми розуміємо, що дистанційна освіта – вона гарна до певного рівня свідомості, коли людина сама розуміє, як потрібно вчитись, чому потрібно вчитись тощо", - зазначив Бабак.

Нагадаємо, за словами Сергія Бабака, за умови, якщо до 1 вересня в Україні погіршиться ситуація з захворюванням на коронавірусну хворобу COVID-19, навчальний рік для школярів і студентів може розпочатись у дистанційному режимі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ