Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

"Бабло рулить": у Львові літній майданчик кафе встановили на переході

У Львові продовжують робити все можливе, щоб гості міста мали де провести свій час і витратити гроші - страждають всі.

На цей раз "відзначились" в Галицькій районній адміністрації, які не побачили порушення у встановленні літнього майданчика на спеціально облаштованому для маломобільних груп населення переході на магістральній вулиці в центрі Львова.

1/2

Якщо раніше даний майданчик було розташовано "з проміжком" для пішохідного переходу, то зараз його власникам схоже надоїло, що люди безкоштовно проходять через їх територію, нічого не замовляють і відволікають гостей, відповідно майданчик було перероблено, щоб унеможливити прохід.

На Гарячій лінії міста Львова, на звернення львів'ян відповіли, що було проведене комісійне обстеження даного місця представниками Галицької районної адміністрації спільно з представниками КП "Адміністративно-технічне управління" та управління архітектури Департаменту містобудування ЛМР. Відповідно до якого зафіксовано, що відкритий літній майданчик за адресою пл. Соборна, 2 встановлений відповідно до погодженого комісією зі встановлення відкритих літніх майданчиків у м. Львові паспорту терміном до 31.10.2023 року та Архітектурно-художнім вимогам. Та зазначили, що пішохідний перехід на зазначеній ділянці, де встановлений літній майданчик, відсутній.

1/1

Ні Гаряча лінія Львова, ні Галицька РА не пояснили, для чого на місці відсутнього пішохідного переходу було облаштовано за кошти львів'ян пониження  "не пішохідного переходу", а також не пояснили яким чином повинні потрапляти пішоходи з площі Соборної до пл.Галицької.

Раніше Гал-інфо вже розповідало про інший випадок, коли літній майданчик ресторану встановили заблокувавши доступ до пожежного гідранта.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ