Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

"Батьківщина" і "Самопоміч" не працюватимуть з урядом Яценюка

Фракції "Батьківщини" та "Самопомочі" відмовились працювати з чинним урядом Арсенія Яценюка.

Про це після ради коаліції за участі прем'єра заявив заступник голови "Батьківщини" Сергій Соболєв, передає кореспондент "Української правди".

 "Кожна фракція висловилася, чи готова вона працювати з цим урядом. Виходячи з відповіді, ні фракція "Батьківщина", ні фракція "Самопоміч" з цим прем'єром працювати не буде", - зазначив він.

"Ясно, що "Народний фронт" заявили, що вони будуть працювати з цим прем'єром, "Блок Петра Порошенка" вимагає переформатування уряду, тоді вони готові працювати з цим прем'єром", - зазначив Соболєв.

Він також повідомив, що якщо Яценюк залишиться прем'єром, "Батьківщина" не пропонуватиме свої кандидатури у Кабмін.

"Ми заявили, що в разі, якщо залишається цей прем'єр і ця економічна політика, ми в цей уряд не підемо", - підкреслив Соболєв.

"Обговорювалося також питання, чи готовий "Народний фронт", якщо піде Арсеній Яценюк, продовжувати працювати в коаліції. Відповідь вперше не була така категорична, вони сказали, що будуть думати виходячи з ситуації", - наголосив депутат.

Він також повідомив, що Яценюк ще раз запросили на засідання ради коаліції в понеділок.

У той же час голова фракції НФ Максим Бурбак заявив, що уряду треба дати працювати.

"Фракція НФ підтримує те, що у четвер заявили на уряді, що потрібно припинити цю істерію навколо відставки уряду і дати людям нормально працювати і впроваджувати реформи", - сказав Бурбак.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ