Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Байден може виступити в Раді, – Лещенко

Віце-президент Сполучених Штатів Джо Байден має намір виступити на засіданні Верховної Ради у вівторок, 8 грудня, в межах візиту в Україну. Про це повідомив народний депутат з фракції "Блок Петра Порошенко" Сергій Лещенко, який сьогодні перебуває у Вашингтоні.

"На знак поваги до героїзму українського народу Байден планує виступити на сесійному засіданні Верховної Ради у вівторок", - написав Лещенко на своїй сторінці у Facebook у середу, 2 грудня.

При цьому він зазначив, що візит Байдена "стане холодним душем для корупціонерів при владі". І пояснив, що "деколи відповідальні особи американського уряду краще проінформовані про угоди українських корупціонерів, ніж ми в парламенті". "В оточенні віце-президента США Байдена дуже добре знають прізвища Мартиненка та Кононенка, а згадка про Шокіна викликає розпач".

Байден планує здійснити візит в Україну наступного тижня (7-13 грудня). У програмі були анонсовані зустрічі з президентом України Петром Порошенком, прем'єр-міністром Арсенієм Яценюком, народними депутатами та представниками громадянського суспільства.

DT.UA

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ