Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Біда, яка сталася в Алчевську, могла спіткати будь-яке місто України – Мирослав Сеник

„Львівська область оперативно спрацювала щодо допомоги Алчевську. У цій ситуації багато важить відчуття ліктя, адже така біда при сьогоднішньому стані ЖКГ могла спіткати будь-яке місто України”, – вважає перший заступник голови ЛОДА Мирослав Сеник. За його словами, усі, до кого зверталася обласна адміністрація, відгукнулися на прохання допомогти мешканцям Алчевська.
„Перша група (3 осіб) виїхала до Алчевська ще в суботу, 28 січня, а вже 29 січня ввечері ми мали інформацію щодо обсягу робіт, суми витрат, кількості людей, яких доцільно послати на ліквідацію наслідків аварії”, – розповів сьогодні під час прес-конференції Мирослав Сеник.
За рішенням оперативного штабу в Алчевську, Львівській області для проведення повного ремонту виділено два будинки, і наразі там працюють 15 мешканців Львівщини. Ще 19 осіб з нашого регіону залучено для відновлювальних робіт за рахунок місцевої влади. Також Львівщина за власні кошти закупила витратні матеріали. „Ми могли відправити й більшу кількість людей, але в цьому не було потреби. Куди важливіше те, що ми поїхали з власними витратними матеріалами, а також нормально влаштували харчування та проживання наших працівників”, – зазначив Мирослав Сеник.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ