Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Бій у промзоні Авдіївки: Міноборони не називає втрати

Унаслідок ранкового штурму бойовиками в районі промзони Авдіївки поранено трьох українських бійців, точної цифри загиблих немає, проте втрати були, заявив в ефірі "112 Україна" речник штабу АТО Леонід Матюхін.

"Тактика у бойовиків та ж сама, що і на Світлодарській дузі: вони проводили не менше години обстріл з мінометів, гранатометів, всього, що у них є на озброєнні. Близько 7 години ранку вони намагалися атакувати наші позиції. Мета була проста: хотіли спробувати вибити з наших позицій. Думаю, ті, хто їх відправляв, добре знали, що у них нічого не вийде... напевно хотіли, щоб більше загинуло. Наші атаку відбили, бій був досить жорсткий, у нас є втрати, у них, звичайно, втрати більші, але про їхні втрати ми не дуже переживаємо", - повідомив Матюхін.

Спікер штабу не зміг назвати точну цифру втрат серед українських військових, проте підтвердив, що вони є. "Поранених було троє", - додав він.

Раніше в штабі АТО повідомили, що бойовики рано-вранці 29 січня обстріляли авдіївську промзону зі стрілецької зброї і мінометів, після чого влаштували штурм позицій українських військових, сили АТО зазнали втрат. Також сьогодні вранці в центрі Авдіївки виявили снаряд, який прилетів з окупованої території.

ua.112.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ