Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Бізнес-моделвання: як зареєструватись на безплатне навчання від уряду Великої Британії

Сотня учасників з усієї України зможуть пройти безкоштовні онлайн-тренінги з бізнес-моделювання та соціального підприємництва. Навчальна програма має на меті зміцнити економічний потенціал територіальних громад та підтримати підприємницьку активність у регіонах. Про це повідомляє ЛМР.
Фото: ЛОР

Проєкт Good Governance Fund Регіональне відновлення фінансується UK International Development від уряду Великої Британії. В рамках проєкту представників малого та мікробізнесу запрошують взяти участь у регіональній бізнес-акселераційній програмі зі створення успішних бізнесів.  

Програма охоплює всі ключові аспекти побудови ефективного бізнесу — від основ бізнес-моделювання та вибору моделі монетизації до створення детальних фінансових планів. Експертна команда менторів від KPMG Ukraine та Startup Ukraine проведе для учасників два тренінги, кожен з яких складатиметься з восьми сесій та включатиме лекції, воркшопи, кейс-стаді й домашні завдання від лекторів і запрошених експертів. У навчанні візьмуть участь 100 обраних представників з усієї України.

Учасники отримають можливість:

  • Розвинути навички стратегічного та інноваційного мислення;

  • Опанувати методики побудови ефективної бізнес-моделі;

  • Дізнатися про найкращі практики соціального підприємництва та їх впровадження у власному бізнесі;

  • Розширити мережу контактів та знайти нових партнерів;

  • Отримати професійні консультації та підтримку від експертів.

Наприкінці кожного тренінгу передбачено Demo Day, де учасники зможуть презентувати свій проєкт перед експертним журі. 10 підприємців та підприємниць будуть відібрані для менторської підтримки від експертів KPMG Ukraine.

Реєстрація на програму тут.

Детальна інформація про програму на сайті.

Програма є абсолютно безкоштовною завдяки Good Governance Fund від уряду Великої Британії.

Проєкт Good Governance Fund «Регіональне відновлення» – ініціатива, що підтримує територіальні громади України у відновленні та підвищує спроможність держави управляти проєктами регіонального розвитку. Проєкт реалізується спільно з Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури та фінансується UK International Development від уряду Великої Британії. Імплементатори проєкту є Abt Global і KPMG в Україні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ