Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Благодійники передали львівським лікарням апарати штучної вентиляції легень

Львівська обласна клінічна лікарня та Львівський обласний госпіталь інвалідів війн та репресованих імені Юрія Липи отримали нові сучасні апарати ШВЛ. Їх розмістять у відділеннях анестезіології та інтенсивної терапії.
Фото - ЛОДА

Ці апарати призначені для примусової подачі газової суміші (повітря та кисень) у легені для аерації та респіраторної підтримки з метою швидкої вентиляції легень пацієнтів, повідомили в ЛОДА.

«Відділення анестезіології та інтенсивної терапії є одним із найважливіших відділень лікарні, адже сюди поступають складні пацієнти з найважчими проявами захворювань, які загрожують життю гострими станами. А також потребують реанімаційної підтримки і надання цілодобової медичної допомоги та опіки», – повідомив завідувач відділення Олег Півень.

Обладнання передали завдяки Асоціації Мальве ді Україна  (м. Верона), Руху Моба для дітей (Movimento Moba per bambini) та Фонду Роза Прістіна (fondazione Rosa Pristina). 

«Залежно від конкретної клінічної ситуації, апарати ШВЛ підтримують значну кількість режимів вентиляції, включаючи інвазивні та неінвазивні», – зазначив генеральний директор госпіталю Максим Прикупенко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ