Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Благодійники придбали обладнання для ЗУСДМЦ

Фото: Львівська ОВА
Фото: Львівська ОВА
Фото: Львівська ОВА
Фото: Львівська ОВА
1/2
Команда гуманітарного проєкту «Noi per Loro e per la Pace» купила автоматичну машину для миття й дезінфекції ендоскопів та шафи для їхнього зберігання з функцією дезінфекції для відділення діагностики Центру. Про це повідомляє Львівська ОВА.

Представники благочинців, які відвідали лікарню, передали від керівника фонду Andrea Ciocca побажання швидкого одужання пацієнтам.

«Приємно розповідати про благодійні ініціативи, які допомагають піклуватись про здоров'я діток. Наші пацієнти потребують особливої уваги до стану здоров'я упродовж лікування. Адже більшість діток з онко- та онкогематологічними хворобами імуноскомпроментовані, тобто вразливі до інфекцій. Для них ефективна інфекційна безпека направду життєво необхідна, тому дякуємо, що сприяєте нашим медикам у піклуванні про малечу», – зазначила в.о. директорки лікарні Олена Козлова.

Завідувачка відділення Оксана Очеретна зауважила, що це обладнання також дбатиме і про здоров'я самих працівників. Адже має усі потрібні функції, щоб створити оптимальні та безпечні умови роботи для медперсоналу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ