Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Благодійники замінили 100 балконних блоків у Львівському геріатричному пансіонаті

Зокрема, встановили нові вікна, двері та відкоси всередині кімнат.
Фото - ЛОДА

Фонду «Допоможемо разом» за фінансової підтримки партнерів CORE вдалося замінити 100 балконних блоків у Львівському геріатричному пансіонаті. В межах проєкту встановили нові вікна, двері та відкоси всередині кімнат.

Як повідомляють в ЛОДА, заміна вікон завершила цикл енергомодернізації житлового корпусу, адже частину кімнат, вхідну групу та вікна в коридорі в пансіонаті замінили за кошти обласного бюджету. 

«Ми дійсно переживаємо за фінальний результат. Не хотілось би просто поміняти старі вікна на нові, хотілося дійсно додати у життя мешканців більше комфорту. Нові якісні вікна – це не тільки про збереження тепла взимку, а ще й про можливість провітрювання кімнат у літній сезон, бо старі вікна були забиті цвяхами та обклеєні плівкою, що унеможливлювало вентиляцію. А як наслідок, це мало вплив і на здоров’я людей. А тут мешкають маломобільні люди, яким потрібен постійний догляд та комфортні умови проживання. Робота завершена нарешті – і це найголовніше! Перевірили, запитали – людям дійсно стало краще! А для нас це головний показник», – зазначили у фонді. 

Всього у корпусі мешкає понад 300 людей похилого віку, осіб з інвалідністю, з яких близько 60 – це внутрішньо переміщені особи.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ