Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Чорновіл: Близько 100 українських політиків профінансували американську доброчинність

Близько 100 українських політиків профінансували американську доброчинність, - Тарас Чорновіл на своїй Facebook сторінці.

"Прошу пробачення, але я вчора вечором увів вас в оману. Розповідаючи про дешеві понти українських новітніх Калиток, що замість виконувати свою роботу у Верховній Раді, попхалися на інавгурацію Трампа, замовивши для цього дорогущі білети, я написав, що вартість такого білета 10 тисяч доларів. Уже зміг знайти декілька джерел, які повністю міняють порядок чисел.

Насправді ж, найдешевший пакет, який передбачає лише право прийти за кілька годин до початку, вистояти в черзі, пройти детальну перевірку та зайти на дуже простенькі трибуни вздовж дороги, якою буде йти президент до Білого дому після інавгурації, коштує 25.000$.

Це за стояння з кількома тисячами таких самих марнославних на холоді, без лавочок та інших ознак комфорту. Є інші, дорожчі пакети, які вочевидь викуповує "еліта" бідуючої та воюючої країни. За право попасти на якісь святкові сніданки чи обіди з мінімальною програмою, але без Трампа та його родини - 50.000.

За участь у прийомах за участі родини Трампа чи когось із нового кабінету (зайдуть виголосять тост і підуть, можливо ще групове фото на згадку) - 100.000.

За рядову присутність на прийомі, де буде сам Трамп - пів мільйона доларів!

Є спеціальні пакети, як участь у відібраній масовці під час інавгурації чи можливість персонально потиснути для фото руку Трампа. Але там ціни взагалі захмарні.

Зібрані кошти підуть на доброчинність. На американську доброчинність!

Люди, які жодної гривні не дали на допомогу своїй армії, інвалідам-захисникам країни, сиротам, готові тратити сотні тисяч на сиріт американських або порятунок якоїсь живності в якихось ріках США заради тупих і примітивних понтів! 

Серед них поки відомо про 100 нардепів.

Думаю, що принаймні щодо нардепів треба влаштувати тролінг: "Ти не був у четвер-п'ятницю в Раді на роботі? Доказуй, що не літав у Вашінгтон! А як літав (ці ідіоти спершу ж вихвалятися почнуть!), то перерахуй десятикратну суму на АТО, тоді зможеш жити спокійно. А ні, то й ні!" Хоча ми ж добренькі...", - зокрема зазначив в своєму дописі Чорновіл.

За даними видання Лівий берег, ще кілька днів тому в США прилетіли Михайло Саакашвілі і Борислав Береза. Також урочистості відвідали Оксана Білозір (БПП), перший заступник голови Адміністрації президента Віталій Ковальчук, заступник голови АП Олексій Філатов, екс-генпрокурор Віктор Шокін, депутати Сергій Льовочкін, Вадим Новінський, Олександр Вілкул, Микола Скорик, Георгій Логвинський, Олег Кришін, Павло Унгурян, Андрій Артеменко та інші.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ