Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Богатирьова думає, що медицина Львівщини може стати рушійним джерелом

Сьогодні, 12 квітня, до Львова приїхала віце-прем'єр міністр України - міністр охорони здоров'я України Раїса Богатирьова. Мета – перевірити, як медичні заклади Львоваготові до Євро-2012.

Як зазначила сама Раїса Богатирьова, вона приїхала в команді з Віктором Януковичем. Нагадаємо, сьогодні ж до Львова з нагоди урочистого відкриття нового терміналу аеропорту «Львів» також прибув Президент Віктор Янукович.

«Євро-2012 – це наша візитка. І будь-який господар хоче показати себе з найкращої сторони. Ми розглянули також питання, як зробити сталою роботу не лише в період проведення ЄВРО-2012», – пояснила вона.

В рамках візиту Раїса Богатирьова оглянула Львівський обласний державний клінічний лікувально-діагностичний кардіологічний центр, Львівський обласний клінічний перинальний центр, Львівський державний онкологічний регіональний лікувально-діагностичний центр.

На питання,чи виявлено які-небудь недоліки, Раїса Богатирьова відповіла, що медики гарно підготувалися і на відповідному рівні представили медицину.

«Умене склалося хороше враження про медичну громадськістьі можливості медицини Львівщини»,– наголосила вона.

Раїса Богатирьоватакож поспілкувалася з представниками медичної громади – головними лікарями Львівщини, головними позаштатними спеціалістами Львівської області, науковцями. Обговорювалися проблеми зарплат, фінансування медичної сфери, якісної підготовки кадрів. Також визначали шляхипришвидшення змін в сфері охороні здоров’я, способи її осучаснення, модернізації .

«Складні завдання. Думаю, що громада медиків Львівщини може здолати не тільки труднощі,а ще й стати рушійним джерелом змін на краще, які можна передбачати цього року в системі охорони здоров’я всієї країни»,– наголосила Раїса Богатирьова.

Як зазначила віце-прем’єр, ціль її візиту полягає також у тому, щоби ознайомитися з регіонами. Нагадаємо, на посаді міністра охорони здоров’я Раїса Богатирьова перебуває з 14 лютого. Як вона повідомила, до кінця цього місяця планується відвідати всі регіони.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ