Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Богдан Чечотка – кандидат на посаду директора Львівської психіатричної лікарні

Сьогодні, 14 серпня, конкурсна комісія з проведення конкурсу на заміщення посади генерального директора комунального закладу Львівської обласної ради «Львівська обласна клінічна психіатрична лікарня» розглянула пакет документів від кандидата, який подався на конкурс. Про ц повідомляє ЛОР.
Фото: ЛОР

Подано один пакет документів. Претендент – Богдан Чечотка, чинний керівник лікарні.

Члени комісії вивчили подані документи та допустили кандидата до конкурсу.

«Це вже четвертий цього року відкритий конкурс на визначення керівника комунальних обласних медичних закладів. Для нас важливо, щоб у законний спосіб шляхом відкритих прозорих конкурсів наші обласні установи отримували повноважних фахових управлінців, які пропонують якісну реалістичну стратегію розвитку.

Для Львівської обласної клінічної психіатричної лікарні є дуже важливим відповідальний керівник і добрий господар. Адже в цьому медзакладі ми втілюємо з міжнародними партнерами чимало великих сучасних проєктів. Ця лікарня є знаною для всього західного регіону, тут надають допомогу як цивільним, так і військовим і ветеранам. І тому тут мусять бути найякісніші медичні послуги та гідні умови. Таке найперше завдання для керівника закладу», - зазначив в.о. голови Львівської обласної ради, голова конкурсної комісії Юрій Холод.

Наступне завершальне засідання, під час якого Богдан Чечотка представить програму розвитку Львівської обласної клінічної психіатричної лікарні, відбудеться у вівторок, 20 серпня, о 10:00 год.

Детальніше з умовами конкурсу можна ознайомитися за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ