Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Борчині національної збірної України провели збори в японському місті Нагоя

Президент Асоціації спортивної боротьби України Юрій Копитко розповів про навчально-тренувальні збори борчинь національної збірної України в японському місті Нагоя.

ЮРІЙ КОПИТКО: ЯПОНІЯ ВІДКРИЛАСЯ ДЛЯ УКРАЇНИ. ДІВЧАТА ТАМ РОЗПОВІДАЮТЬ ПРО ВІЙНУ В УКРАЇНІ

"Від всієї борцівської спільноти України дякую Японії за запрошення наших дівчат, - каже Юрій Копитко. - Японія завжди була закритою не тільки для України, а й для інших держав. Іншими словами, японці до себе в гості нікого не запрошували, тренувалися самі і досягали фантастичних результатах на змаганнях найвищого рівня. Жартома скажу, що це певний прецендент у світовій боротьбі. З початком повномасштабної війни в Україні Японія стала ближчою до України. Окрім навчально-тренувальних зборів, наші дівчата під керівництвом Володимира Євонова проводять величезну медійну роботу. Наші збірниці дали безліч інтерв'ю японському телебаченню про війну в Україні. Щобільше, наші дівчата на різноманітних заходах, у яких беруть участь, постійно наголошують на тому, що війна в Україні триває, що ворог продовжує бомбити наші території, вбивати мирних людей та руйнувати нашу інфраструктуру. Головний посил цих зборів - нагадати усьому світу, що війна в Україні триває", - сказав Юрій Копитко.

Перебуваючи два тижні у Японії, наші дівчата взяли участь у безлічі активностей, в тому числі провели зустріч з мером міста Нагоя, провели активності з дітьми та студентами. Звісно, дівчата познайомились з японською культурою та щоденно проводили по два тренування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ