Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Боротьба із зарплатою у конвертах на Львівщині принесла Держбюджету майже 3 млн грн

За 9 місяців цього року ДПА у Львівській області провело 804 перевірки суб‘єктів господарської діяльності – фізичних осіб з питань дотримання чинного законодавства при виплаті зарплати. Результат перевірок – до бюджету донараховано 3,5 млн грн податку з доходів фізичних осіб та ще 1,26 млн грн надійшло бюджету зі штрафних санкцій.
Як повідомили «Гал-info» у відділі зв‘язків з громадськістю ДПА у Львівській області, за 9 місяців 2007 року у ході перевірок було виявлено 185 випадків виплати зарплати СГД-фізичними особами за рахунок «тіньових коштів» та ще 127 випадків надання матеріальних та соціальних благ без утримання податку.
За звітний період проведено було 1275 перевірок підприємств, установ, організацій, які виплачували заробітну плату з порушенням діючого податкового законодавства. В результаті донараховано було 4,1 млн грн, з яких до державного бюджету надійшло майже 3 млн грн. За результатами проведених перевірок виявлено 480 випадків надання матеріальних та соціальних благ юридичним особам без утримання податку з доходів фізичних осіб.
З початку року погашено заборгованість з виплати заробітної плати в сумі 23,1 млн грн, додатково надійшло податку з доходів фізичних осіб в сумі 6 млн грн та 347 інформаційних матеріалів було передано в прокуратуру для відповідного реагування.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ