Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Бригаді Державної спеціальної служби транспорту присвоять почесне найменування

У березні відбудеться громадське обговорення питання про присвоєння 1 окремій бригаді Державної спеціальної служби транспорту почесного найменування «імені князя Лева». Про це інформують у департаменті внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА.

Як розповів заступник командира військової частини Т0110 з морально-психологічного забезпечення, полковник Любомир Якібчук присвоєння почесного найменування ініціював сам колектив та представники ветеранської організації бригади. Ідея з’явилася  під час наради щодо підготовки та проведення ювілею з Дня створення бригади. Додамо, що 1 липня 2021 року 1 окрема бригада відзначатиме 80-річчя.

«Основними критеріями для присвоєння почесного найменування визначено поєднання імені людини-історичної постаті, яка внесла значний внесок в мілітарну та політичну історію України, національної історичної традиції та територіальної традиції, що пов’язують в собі специфіку завдань, які виконують підрозділи 1 окремої бригади Державної спеціальної служби транспорту з місцями їх дислокації та районами виконання завдань за призначенням»,-  пояснив Любомир Якібчук.

Громадське обговорення відбудеться 19 березня 2021 року о 10:00 годині за адресою: м. Львів, вул. Листопадового Чину, 10.

Пропозиції чи зауваження можна подавати у письмовій та електронній формі поштою із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає. Юридичні особи подають пропозиції у письмовій та електронній формі із зазначенням їх найменування та місцезнаходження. Анонімні пропозиції та зауваження не приймаються і не будуть розглядатись.

Термін подачі пропозицій і зауважень до 17 березня 2021 року.

Результати громадського обговорення оприлюднять до 15 квітня 2021 року на офіційних сайтах Львівської обласної державної адміністрації, Львівської  міської ради, сторінці 1 окремої бригади у мережі Facebook. 

Детальніше у додатку за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ