Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Британські фермери привезли на Львівщину ще 35 автівок для наших захисників

Сьогодні, 18 листопада, британські фермери разом зі Львівською ОВА передали для військових підрозділів України ще 35 автомобілів.

Це вже десята передача у межах акції «Пікапи для миру», яка діє з березня цього року. Акцію започаткував британський фермер Марк Лерд – чоловік почав допомагати Україні ще у 2014 році, з початком російської військової агресії, а після повномасштабного вторгнення вирішив підтримати нашу державу ще більше.

Сьогодні у ювілейній десятій передачі пікапів взяли участь начальник Львівської ОВА Максим Козицький, начальниця Львівської РВА Христина Замула, начальник Львівського обласного ТЦК та СП Артур Ніязов та військовослужбовці відповідних підрозділів, ініціатор акції Марк Лерд і фермери, які разом з ним приїхали до Львова, а також представник посольства Сполученого Королівства Великої Британії в Україні Білал Захід.

«35 пікапів ми сьогодні передаємо військовим ПвК «Захід» Повітряних Сил ЗСУ, 24-ї ОМБр імені Короля Данила, 150-ї бригади ТрО ЗСУ, 125-ї бригади ТрО ЗСУ та в інші підрозділи, які звернулися з відповідними запитами.

Ці машини допоможуть нашим воїнам пересуватись по бездоріжжю, евакуйовувати поранених і рятувати життя побратимів й мирних жителів, які з якихось причин вимушено залишаються у зоні активних бойових дій», – зазначив начальник ЛОВА Максим Козицький.

Загалом від березня наші британські друзі  у співпраці зі Львівською ОВА передали на фронт уже понад 260 автівок.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ