Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Будівництво стадіону до Євро-2012 контролюватиме німецький експерт

Процес будівництва стадіону до Євро-2012 контролюватиме експерт з Німеччини. Про це сьогодні під час брифінгу сказав міський голова Андрій Садовий. „Томаш Шпек - консультант з будівництва стадіонів. Він стежитиме за дотриманням всіх вимог UEFA. Наявність такого експерта - вимога європейської федерації футболу, адже у кожному напрямку підготовки місто має мати відповідних консультантів”, - розповів Андрій Садовий.
За його словами, робота консультанта буде обумовлена контрактом, який буде підписано між експертом та керівництвом стадіону. Також мер відзначив, що сума оплати роботи консультанта буде досить символічною. „Ми провели вже кілька зустрічей, і пан Шпек відзначив, що Львів поступово і чітко працює з вимогами UEFA”, - прокоментував міський голова.
Томаш Шпек є засновником консалтингової компанії „Арена.Ком”, яка спеціалізується на реалізації проектів з будівництва стадіонів. Компанія брала участь у будівництві великої кількості стадіонів, зокрема зараз вона займається реалізацією проекту будівництва стадіону у Вроцлаві.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ