Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Будівництво та реконструкція доріг на Львівщині „потягне” на половину кошторису регіональної програми підготовки до Євро-2012

Будівництво та реконструкція автошляхів у рамках підготовки до Євро-2012 у Львові обійдеться у 12 мільярдів гривень, або 49% від загального обсягу видатків. Про це у своїй доповіді по регіональній програмі підготовки до проведення фінальної частини Євро-2012 у Львові повідомив начальник управління містобудування, архітектури та просторового розвитку ЛОДА Степан Лукашик.
За словами Лукашика, 2,5 мільярда гривень буде виділено з держбюджету, 3,4 мільярда – з місцевих бюджетів, решта – корпоративні кошти інвесторів.
При цьому найбільшу увагу планується приділити дорогам загальнодержавного значення, на них заплановано витратити 8, й мільярда гривень. 5,9 мільярда вартуватиме будівництво нової дороги „Краковець-Броди”. При цьому 60% коштів на її будівництво заплановано залучити як концесійні, 40% – від Укравтодору. Питання з будівництвом цієї дороги перебуває на розгляді в уряді.
Особливу увагу буде приділено будівництву під`їзних шляхів до міжнародних пунктів перетину кордону. На їх реконструкції заплановано виділити 1,240 мільярда гривень.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ