Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Букмекери впевнені, що Трамп переобереться на другий термін

Незважаючи на процедуру імпічменту, клієнти букмекерів активно роблять ставки на те, що на президентських виборах 2020-го року переможе чинний президент Дональд Трамп.

Зараз коефіцієнти на те, що Дональд Трамп переобереться на другий термін, найнижчі. Ще кілька тижнів тому котирування було вищим на 15%. Зниження, зокрема, це викликано тим, що за останні два дні 64% ставок, які отримали західні букмекери, були на те, що наступні президентські вибори США виграє саме Трамп.

Наступним за популярністю у ставках на ринок наступного президента США йде 78-річний кандидат від Демократичної партії сенатор Берні Сандерс, але на нього прийшлося всього 7%. На колишнього віце-президента США Джо Байдена за цей проміжок часу зроблено 6% від загального обсягу ставок, трохи менше на ще одного демократа Ендрю Янга (5%), повідомляє Oddschecker.

Втім, за коефіцієнтами, трійка кандидатів з найвищими шансами - це Трамп, Байден і вже тоді Сандерс. Варто зазначити, що коефіцієнти враховують як розподіл ставок на цей ринок, так і безпосередньо ймовірність події.

Американське відділення Oddschecker повідомляє, що коефіцієнти на переобрання Трампа вперше за 4 місяці перевалили за позначку у 50% ймовірності.

«Сьогодні політика у всьому світі дуже непередбачувана. Втілюються у життя колись неочікувані сценарії. Обрання Трампа, Брексіт, в Україні це президентство Зеленського. Тому варто враховувати будь-який сценарій. Незважаючи на широкі протести против Трампа і запуск процедури імпічменту, він вважається фаворитом на переобрання як з точки зору оцінки букмекерських аналітиків, так і з точки зору гравців на ставках», - прокоментував букмекерську лінію головний редактор «Рейтингу Букмекерів» Сергій Деркач.

Нагадаємо, палата представників Конгресу США в ході голосування в середу затвердила першу статтю звинувачення проти президента країни Дональда Трампа в рамках процедури імпічменту.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ