Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Бюджет Львівщини піде на зарплати та соціальні видатки

Увесь бюджет Львівщини піде на зарплати та соціальні видатки. Про це учора, 20 січня, на загальних зборах Обласної асоціації місцевих рад «Ради Львівщини» повідомив голова комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності Львівської облради Ярослав Качмарик.

«Мушу не погодитися з оптимістичними заявами пана Цимбалюка. Добре, що він саме так розуміє питання оптимізації. Воднораз хочу звернутися до керівників районів: якщо будуть проблеми з тою ж таки оптимізацією, то одразу звертайтесь до голови Львівської ОДА. А проблем нам слід очікувати не наприкінці року, а вже тепер, адже держава нині на грані дефолту. Залишається надіятися, що ми недочекаємося дефолту до Євро-2012. Весь наш бюджет піде на те, щоб виплатити людям зарплати та інші соціальні видатки. Це шлях в нікуди», - наголосив Ярослав Качмарик.

Нагадаємо, що на тих же загальних зборах «Ради Львівщини» голова Львівської ОДА Михайло Цимбалюк наголосив, що питання оптимізації стосуватиметься виключно скорочення управлінського апарату.

«Не дай Бог, що ми закриємо хоч одну бюджетну установу соціального напряму – лікарню, ФАП, школу чи садок, це буде антисоціальна позиція. Оптимізація не повинна бути пов’язана із закриттям таких бюджетних установ. Йдеться виключно про скорочення управлінського апарату», – нагадав Михайло Цимбалюк.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ