Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Бюджет Львова-2007 в своїй більшості є позитивним – Ірина Полякова

«В принципі, затверджений бюджет Львова на 2007 рік, e більшості своїй є позитивним. Оскільки ми збалансовано розподілили кошти на соціальну сферу», -- про це в коментарі «Гал-info» повідомила депутат Львівської міської ради Ірина Полякова.
«Ми спробували зробити цей бюджет максимально збалансованим. В будь-якому випадку його потрібно було прийняти, тому все, що могли, й заклали в цей бюджет. Водночас ми заклали більше грошей на розвиток спорту. В цьому році на культуру було закладено майже в два з половиною рази більше грошей, аніж попередніми», -- зазначила депутат міськради.
На запитання звідки міська рада візьме гроші на погашення закладеного в бюджет Львова дефіциту, Ірина Полякова відповіла, що «дефіцит, що утворився буде обов‘язково погашено. Однак ще невідомо яким чином, оскільки ще не затверджено бюджет розвитку. Розгляд цього питання перенесено на 25 січня. Крім того, ми ще не маємо точних цифр по тих трансфертах, які мають надійти в грошах від держави». 
«На мій погляд сьогоднішній бюджет набагато кращий, аніж минулорічний. Все ж таки, він ще буде доопрацьовуватися за підсумками другого кварталу», -- додала Ірина Полякова.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ