Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Бюджет розвитку під ялинку: Депутати Львова прийматимуть головний фінансовий документ 31 грудня

У роботі сесії Львівської міської ради оголосили перерву до 31 грудня. Сесія розпочне роботу о 12:00 годині. "За" таке рішення проголосувало 48 депутатів, інформує кореспондент Гал-інфо.
Фото Олена Ляхович

Нагадаємо, 23 грудня депутати не встигли розглянути увесь порядок денний, тому було прийнято рішення продовжити роботу сесії сьогодні, 29 грудня, о 14:00.

Окрім того, сьогодні виконавчі органи влади мали на меті винести на голосування розгляд питання бюджету розвитку Львівської міської територіальної громади на 2022 рік.

Сесійне засідання не розпочалося вчасно. Міський голова Львова Андрій Садовий попросив керівників фракцій підійти до столу президії, аби "визначити формат роботи".

Андрій Садовий зазначив, що за результатами наради з керівниками фракцій було прийнято рішення фіналізувати роботу над документом бюджету розвитку до 31 грудня.

"У порядку денному залишилося досить багато питань, у тому числі питань пов'язаних із бюджетом розвитку.  Бюджетна комісія ще не прийняла кінцевого рішення", - сказав Садовий.

Він запропонував депутатам розглянути питання порядку денного, які вже готові.

Натомість за словами Садового, до 12 години п’ятниці, 31 грудня, "бюджетна комісія вже матиме кінцеве рішення".

"І ми тоді вийдемо на кінцеве рішення без дискусій і правок. Якщо ми добре попрацюємо сьогодні та завтра, а в п’ятницю виконком все фіналізує, то сесія займе пів години", - сказав міський голова.

Водночас він зазначив, що не виключає й такого, що сесія збереться о 12 годині 31 січня і триватиме до ночі.

Додамо, що в кулуарах ради депутати говорять про необхідність проведення громадських слухань з приводу головного фінансового документа міста.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ