Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка

Бюджетна комісія ЛОР затвердила 5 обласних програм

Бюджетна комісія Львівської обласної ради підтримала проекти рішень про затвердження п’яти обласних програм. Засідання відбулося вчора, 24 січня. Повідомила прес-служба ЛОР.

Зокрема, йдеться про затвердження змін до Регіональної програми з міжнародного і транскордонного співробітництва, європейської інтеграції на 2015-2018 роки», Комплексної програми надання медичної допомоги мешканцям Львівської області на 2017-2020 роки», програму сприяння матеріально-технічному забезпеченню окремих військових формувань, дислокованих на території Львівської області на 2017 рік», програму підвищення конкурентоспроможності Львівської області та програму «Спортивний майданчик» на 2017-2021 роки».

Щодо програми підвищення конкурентоспроможності Львівської області  члени комісії запропонували додати захід з підтримки підприємницьких ініціатив учасників АТО. Йдеться про отримання кредитів для започаткування власної справи.

Також низка зауважень у депутатів була щодо проекту програми «Спортивний майданчик на 2017-2021 рр» . Управління фізичної культури та спорту має чітко прописати механізм реалізації програми, порядок формування переліку об’єктів з урахуванням критеріїв відбору та менеджменту програми.

Як повідомив голова бюджетної комісії Олег Домчак, ці програми будуть винесені на затвердження на найближчій сесії Львівської облради. За його словами, в обласних  програмах мають бути зазначені чіткі етапи та терміни їх реалізації, щоб вони виконувалися якісно і вчасно.

Також на засіданні бюджетної комісії підтримали проект рішення «Про затвердження Плану заходів з реалізації у 2016-2018 роках Стратегії розвитку Львівської області на період до 2020 року».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ