Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

БЮТ може блокувати роботу парламенту—Андрій Шкіль

„Завтра члени нашої фракції будуть діяти згідно з ситуацією у Верховній Раді і в планах є блокування роботи парламенту”, – повідомив „Гал-info” народний депутат України Андрій Шкіль.
 
За його словами, є стратегічні речі, розвиток яких потрібно контролювати і не дозволити приймати певні рішення. „Ми не можемо допустити певні невизначені моменти щодо приватизації майна „Нафтогазу України”, тому блокування роботи можливе після за слухання інформації по цьому питанню”, – сказав Андрій Шкіль.
Нагадаємо, сьогодні лідер БЮТ повідомила на брифінгу у парламенті, що фракція Блоку Юлії Тимошенко планує блокувати роботу Верховної Ради, доки не буде ухвалено запропонований цією політичною силою законопроект про заборону приватизації майна компанії „Нафтогаз України”. Юлія Тимошенко вкотре заявила, що її Блок не допустить “зради національних інтересів” – приватизації газотранспортної системи України та будь-яких інших об’єктів, що знаходяться у власності "Нафтогазу України".
За словами Тимошенко, у зв’язку з цим її фракція вимагає від керівництва Верховної Ради розглянути у вівторок першим питанням відповідний законопроект, внесений депутатами від Блоку Юлії Тимошенко, і прийняти його в цілому.
Юлія Тимошенко також зазначила, що сьогодні на засіданні погоджувальної ради дана ініціатива не знайшла підтримки. Враховуючи це, Юлія Тимошенко заявила, що її фракція блокуватиме роботу парламенту доти, доки закон не буде ухвалено.
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ