Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Частину шкіл Луцька перевели на дистанційне навчання

У зв’язку із запровадженням жовтої зони карантину у Луцьку довелося частину навчальних закладів перевести на дистанційну форму роботи.
Фото ілюстративне

Про це повідомив власкор Гал-інфо.

Як розповів у коментарі директор департаменту освіти Луцької міськради Віталій Бондар, дитсадки в обласному центрі Волині працюють у штатному режимі. А ось ситуація зі школами – дещо інакша.

Зі слів Бондаря, навчання у 1-4-х класах всіх луцьких шкіл відбувається у звичному режимі. А ось що стосується 5-11-х класів, то у 20 школах впроваджено дистанційне навчання. 

«Зараз інтенсивно триває вакцинація працівників навчальних закладів, аби досягнути показника у 80%. На сьогодні є перспектива, що ще 8-10 луцьких шкіл зможуть перейти на звичну форму роботи», - зауважив Віталій Бондар.

За даними управління інформаційної та внутрішньої політики ОДА, від сьогодні, 23 вересня, на Волині посилено протиепідемічних заходів у зв’язку із встановлення «жовтого» рівня епіднебезпеки. 
Навчальним закладам працювати в режимі офлайн можна за умови наявності не менше як 80% щеплених проти COVID-19 працівників.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ