Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Чехія готова взяти участь у відбудові України – ЛОВА

Понад 200 чеських фірм готові взяти участь у відбудові України. Про це повідомили під час Українсько-чеського бізнес-форуму, що відбувається у Львові, повідомляє обласна адміністрація.
Фото: ЛОВА

Очільник ЛОВА Максим Козицький подякував Чеській Республіці за допомогу Україні від початку повномасштабної війни, зокрема у військовій сфері. "Ви надали прихисток, соцзахист та роботу майже 500 тисячам українців", - зазначив Козицький. 

В обласній адміністрації повідомили, що основним завданням надалі стане повернення українців додому, тому українська держава запропонувала чеському бізнесу інвестувати в Україну. 

"Запрошуємо чеський бізнес інвестувати у нашу чудову країну сміливих людей. Інвестуйте у створення робочих місць, в Україну та її жителів, в її економічне благополуччя – тоді ми будемо разом сильні та непереможні. Тоді ми переможемо те зло з півночі", – наголосив під час форуму начальник Львівської ОВА. 

Як зазначили в ЛОВА, сьогоднішня подія у Львові – це можливість для українських та чеських бізнесменів познайомитись та обмінятись контактами, провести перемовини у форматі В2В та запланувати спільну роботу.

Також це нагода обговорити важливі питання: двостороннє співробітництво між Україною та Чехією в торговельному напрямі, кооперація та пошук нових рішень для експортоорієнтованого бізнесу Львівщини й релокованих підприємств.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ