Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Через 340 пачок цигарок львів’янин позбувся «Мерседеса»

Учора, 07.11.2018, митники знайшли сигарети без марок акцизного податку України у спеціально виготовленому сховищі, розташованому в паливному баку автомобіля.

20-річний мешканець Львівщини прямував до Республіки Польщі через пункт пропуску «Грушів» смугою руху «зелений коридор» автомобілем «MERCEDES-BENZ E270» на іноземній реєстрації. Під час візуального огляду транспортного засобу в працівників митниці виникла підозра про наявність в автомобілі товарів, прихованих від митного контролю.

Авто скерували у відведене місце для огляду транспортних засобів. Там під час спільного митно-прикордонного контролю у спеціально виготовленому сховищі в паливному баку автомобіля знайшли 340 пачок сигарет без марок акцизного податку України.

Так, громадянин вчинив дії, спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю, тобто з використанням спеціально виготовлених сховищ.

За цим фактом складено протокол про порушення митних правил, за ознаками правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 483 Митного кодексу України. Сигарети та автомобіль 2002 року випуску вилучено. Їх вартість буде встановлено додатково. Справу скерують до суду.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ