Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Через аварійні вимкнення світла львівські підприємства зазнають збитків: псується обладнання

На Львівщині підприємства зазнають значних збитків через аварійні вимкнення електроенергії. Зокрема, виходить з ладу обладнання та зупиняються виробничі процеси. Про це сьогодні, 15 грудня, під час розширеного засідання президії Львівської обласної ради розповіли представники підприємств Львівщини.

Зокрема, працівник Львівського комбінату хлібопродуктів розповів, що підприємство за минулий тиждень зазнало значних збитків.

«В четвер через вимкнення світла у нас згоріла автоматика. В п’ятницю ми мусили припинити виробництво. Тільки-но ми запустили млин і тут відключили світло, щоб його перезапустити потрібно кілька годин. Все це втрати для нас», - сказав він.

За його словами, голова правління ПАТ «Львівобленерго» В. Матвіїшин порадив підприємцям переходити на нічний графік роботи, але таку пропозицію вони вважають абсурдною.

«Нам потрібно 6 годин підготовки, щоб почати виробництво. Як нам працювати? Світло виключають зранку практично кожного дня, виключають і ввечері по три рази. Тільки ми запускаємо виробництво, електрика зникає. Нам пропонують нічний графік, що це взагалі таке? Як так працювати?», - сказав він.

Фото: report.if.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ