Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Через борги „Львівводоканалу” за електроенергію завтра місто може залишитись без води

Сьогодні, 26 січня 2009 року, на адресу міського голови Львова А.Садового та директора ЛМКП „Львівводоканал” М.Заплатинського повторно скеровано факсограми про припинення електропостачання ЛМКП „Львівводоканал” 27 січня 2009 року в разі несплати рахунків відповідно до умов договору. Одночасно факсограми скеровано на адресу голови Львівської облдержадміністрації М.Кметя та старшого державного інспектора з енергетичного нагляду у Львівській області І.Лавровського. Повідомили „Гал-іnfо” у відділі корпоративних зв’язків ВАТ “Львівобленерго”.
„21 січня 2009 року ВАТ „Львівобленерго” повідомило міського голову Львова А.Садового і директора ЛМКП „Львівводоканал” М.Заплатинського про ситуацію із розрахунками ЛМКП „Львівводоканал” з ВАТ „Львівобленерго” за спожиту електричну енергію та про припинення електропостачання підприємства з 27 січня 2009 року в разі несплати рахунків відповідно до умов договору”, - йдеться у повідомленні ВАТ „Львівобленерго”.
Борг ЛМКП „Львівводоканал” за спожиту електроенергію на 23 січня 2009 року становить 7 млн. 171 тис. грн.
ВАТ „Львівобленерго” наголошує, що діє згідно з чинним законодавством України і зобов’язане припиняти частково або повністю електропостачання боржникам.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ